Dunia

RAMADHAN BAKAL TIBA

RAMADHAN LAGI 3 HARI

Seperti yang kita tahu bahawa ramadhan bakal menjelang tak lama lagi. Adakah kita sudah bersedia untuk menyambut bulan ramadhan ketika waktu PKP ini?

Adakah anda sudah buat persiapan untuk menyambut bulan ramadhan nanti? Seperti persiapan untuk juadah berbuka, seperti yang kita sedia maklum bahawa bazaar ramadhan pada tahun ini tidak dibenarkan buka oleh perdana menteri akibat kekangan wabak pada ketika ini.

PASTI KITA MERINDUI SUASANA BAZAAR RAMADHAN

Kita pasti merindui suasana bazaar ramadhan kan? Rindu nak cuci mata kat bazaar ramadhan sambil-sambil beli juadah untuk berbuka.

APAKAH NASIB PENIAGA BAZAAR

Bagaimanakah dengan nasib peniaga bazaar yang dah bertahun menjalankan perniagaan dibazaar ramadhan, tiba-tiba tahun ini kita dikejutkan dengan satu wabak yang melanda seluruh dunia dan semua perniagaan terpaksa ditutup dengan segera untuk mengelak agar tiada yang terkena wabak tersebut.

Kepada semua peniaga bazaar ramadhan kami doakan semoga anda semua dilimpahkan rezeki yang luas Amin. Percaya pada rezeki insyaAllah hidup kita pasti diberkati.

LAWAN WABAK SAMA-SAMA

Semoga wabak ini beransur dengan segera jom kita sama-sama lawan untuk membasmi wabak ini, agar kehidupan kita kembali normal seperti biasa. Kita boleh lakukan bersama kita berdoa semoga segalanya dipermudahkan dan supaya wabak ini hilang secepat yang mungkin.

Mari kita sama-sama bantu FRONTLINER demi menjaga keamanan kita.

TERIMA KASIH FRONTLINER

Kepada FRONLINER kami ucapkan terima kasih kerana sanggup bersengkang mata demi menjaga keselamatan kami semua, kami tabik spring kepada anggota FRONTLINER. Kepada rider yang buat delivery seperti GRAB FOOD, FOOD PANDA, BUNGKUSIT, DELIVERY EAT dan LALAMOVE kami ucapkan terima kasih dan tabik spring kepada anda kerana membantu para keluarga membeli barang keperluan dan juga membantu hantarkan makanan kepada customer.

RIDER FRONTLINER

INGIN RASA SAMBAL YANG PALING PEDAS

Anda suka makan pedas bersama juadah berbuka puasa? Mari rasa sambal paling MELETOP daripada SAMBAL HIJAU LETOPZZ keluaran AMBP MIND RESOURCES anda pasti tak KECEWA bila anda sudah merasainya. Untuk pembelian anda boleh KLIK DISINI

DMCA.com Protection Status

Facebook Comments