PROFILE

En Aiman Chong adalah FOUNDER syarikat AIMAN CHONG EVOLUTION (002622312-W), beliau menubuhkan syarikat AIMAN CHONG EVOLUTION bermula dengan berniaga sendiri iaitu jualan SIMKAD pada tahun 2015.

Ketika itu nama asal syarikat yang diberikan oleh FOUNDER sendiri ialah TEAM AIMAN CHONG (Untuk jualan simkad) dan pada tahun 2017 beliau telah dapat idea yang betul-betul menarik minatnya untuk meneruskan perniagaan sendiri, beliau terus daftarkan nama syarikat daripada TEAM AIMAN CHONG kepada AIMAN CHONG EVOLUTION secara RASMI di SSM dan sehingga sekarang nama syarikat ini di guna pakai untuk pelbagai perniagaan yang di jalankan.

Syarikat kami berkonsepkan sebagai BUSINESS SERVICE, selain menjalankan business service syarikat kami juga ada menyediakan upah pengiklanan product & lain-lain iklan perniagaan yang di jalankan oleh sesiapa yang memerlukan perkhidmatan kami.

Selain daripada business service dan upah pengiklanan syarikat kami juga ada menjalankan perniagaan kecil-kecilan.

Upah untuk pengiklanan yang kami berikan adalah mampu milik jadi anda semua tak perlu risau, insyaAllah kami cuba memberikan service yang terbaik kepada pelanggan kami.

Untuk upah pengiklanan insyaAllah akan di lancarkan dalam masa terdekat sekiranya tiada apa-apa halangan.


KLIK BUTTON DI BAWAH