Review

KAUNSELOR BERDEDIKASI

ATIQAH JANI


 

Sebut saja nama atiqah jani atau lebih di kenali sebagai AJ pasti ramai yang terpesona apabila mendengar namanya.

Macam mana tak terpesona bukan sahaja dari penampilan tapi cara percakapan sudah buat kita jatuh hati.

Atiqah jani adalah seorang kaunselor yang sangat berdedikasi dan selalu memberi kata-kata motivasi kepada sesiapa yang mempunyai masalah.

Beliau juga selalu update kata-kata melalui podcast yang di upload di media sosialnya.


Atiqah Jani : Kaunselor/Speaker

 

Beliau menetap di cyberjaya dan beliau sedia bantu dari segi mental dan juga fizikal, beliau akan cuba membantu sebaik mungkin mana-mana orang yang mempunyai masalah dari segi mental dan fizikal.

Kami terjumpa kaunselor ini dalam satu media sosial iaitu di instagram.

Waktu itu kami sedang mencari maklumat terkini dan secara tiba-tiba kami terjumpa instagram beliau lalu kami mengikuti beliau dari semasa ke masa


BUKAN SEKADAR KAUNSELOR

Beliau bukan sahaja seorang kaunselor tapi beliau juga seorang speaker untuk event dan sebagainya, kepada sesiapa yang perlukan perkhidmatan beliau boleh hubungi beliau melalui medial sosial di bawah ini.

Review ini adalah berdasarkan pengalaman dari kami yang mengikuti perkembangan beliau dalam media sosial, korang boleh follow instagram beliau disini

Kepada sesiapa yang mempunyai masalah seperti down anda boleh gunakan perkhidmatan AJ untuk meredakan dan memberikan semangat kepada anda semula.

Di atas ini adalah BUTTON youtube podcast yang di upload oleh beliau, kami sangat suka dengar dan ia sangat memberi inspirasi kepada kami dalam waktu PKP ni.

Kami sangat tertarik dengan cara penyampaiannya sangat-sangat menarik dan memberi motivasi 😉

 

Facebook Comments