Review

HOSTING PALING JIMAT DAN PADU

Kami nak REVIEW satu syarikat bumiputera yang operasi kat kulim.

Review kali ini tentang satu web hosting paling jimat, padu dan sangat userfriendly bagi kami.

Kerana ia mempunyai ciri-ciri yang kami cari selama ini. Kerana kami sedang cari satu web hosting yang paling jimat, padu dan userfriendly untuk kami.

Masa kami tengah buat ‘research’ kat google dan kami jumpa satu web hosting paling murah giler 😍

Bila kami dah jumpa web hosting tersebut kami belum submit kerana kami masih lagi buat research tentang web hosting untuk website kami.

Dan kami nak cerita kat korang pada hari jumaat bertarikh 10/4/2020 kami pun terus submit untuk pembelian web hosting kami.

Selepas kami submit pembayaran untuk hosting kami tak sampai 24jam hosting kami terus aktif.

Bila hosting kami dah aktif kami terus design website kami dan tak sampai dalam berapa hari website kami dah siap.

Kami sangat berpuas hati berurusan dengan web hosting yang super murah, padu dan userfriendly ni.

Macam yang korang tengok website kami ni adalah hasil design daripada founder sendiri.

Walau tak berapa menarik tapi kami sangat puas hati dengan design yang di buat oleh founder sendiri 😀

Hosting yang kami gunakan untuk website kami ialah daripada syokhost

Kami rasa memang berbaloi dengan harga yang di tetapkan.

Kalau korang nak tahu bahawa web syokhost ni ada sediakan beberapa pakej yang mampu milik untuk yang baru belajar nak buat website perniagaan.

Admin dia pun sangat friendly dan banyak membantu dalam beberapa perkara yang kami tak tahu.

Kami sangat syorkan kepada korang yang tengah mencari hosting paling jimat/padu dan userfriendly korang boleh KLIK DISINI. Confirm korang tak menyesal beli dengan mereka.

Facebook Comments